Seminar me bizneset ne shkollen “Arben Broci”

0
576

Ministria e Punes dhe Çeshtjeve Sociale, seminar me biznesmenet ne shkollen ” Arben Broci”. Objekti i seminarit jane kerkesat e biznesit ne pershtatje me tregun e punes dhe pergatitja e punonjesve te kualifikuar

LEAVE A REPLY