Sunday, February 25, 2024
HomeAktualitetZagora pa qendër shëndetësore

Zagora pa qendër shëndetësore

-

Mbahej si qendra shëndetësore model ne Malësinë e Madhe, por është kthyer ne një mjedis qe gjithçka mund te jete por vetëm ne shërbim te shendetesise jo ! Fjala është për qendrën shëndetësore Zagore,njësia administrative Shkrel, te cilën mungesa e kujdesit edhe me minimal prej vitesh e ka degraduar:

Banoret e këtij fshati i kujtojnë kryetarit te Bashkisë Malësi e Madhe, Tonin Marinaj, se janë ne pritje te realizimit te premtimit te tij për rehabilitimin e qendrës shëndetësore:

Fshati Zagore ndodhet 10 km ne veri te qytetit te Koplikut, një zone kjo e njohur për prodhime bujqësore, blegtorale dhe lende drusore. Është edhe një pike lidhëse për disa fshatra malore te njësisë administrative te Shkrelit.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts