Aksident me vdekje ne Shkoder – Muriqan

0
574

Nje automjet perplaset me nje motorciklete. Per pasoje ka mbetur i vdekur drejtuesi i motorcikletes ndersa bashkeshortja dhe femija jane derguar ne spitalin rajonal te Shkodres