Saturday, July 20, 2024
HomeAktualitetRealizimi I të ardhurave për 9 mujorin

Realizimi I të ardhurave për 9 mujorin

-

Mbledhja e taksave dhe tarifave për bashkinë e shkodrës nuk po ecën sipas planifikimit në Buxhetin e vitit, pohimi vjen nga nënkryetarja e Bashkisë Shkodër Emilja Koliqi e cila shton se ka zëra që kanë realizuar planin me tejkalim, por ka edhe nga ata të cilët janë shumë poshte. Sic është taksa e ndikimit në infrasktrukturë dhe ajo e lejeve të legalizimit…..

Aktualisht në total sipas tabelës së përllogaritur për realizimin e planit 9 mujor në Bashkinë e Shkodrës është realizuar me 67%.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts