Friday, December 8, 2023
HomeAktualitet“ Veshtiresite ne aplikimin për ndihmën ekonomike”

“ Veshtiresite ne aplikimin për ndihmën ekonomike”

-

Nuk ka asnjë arsye qe aplikimi për ndihmën ekonomike te ndërlikohet ! Drejtoresha e Shërbimit Social për Qarkun e Shkodrës, Valbona Tula, duke reaguar pas kronikes se tv1-channel te datës 13 dhjetor, qe tregonte se si qytetaret shkodrane janë ndeshur me shume vështirësi për aplikim, tha se Bashkia duhet te marre masat e menjëhershme për atë gjendje:

Tula theksoi se veprimeve te tilla te papergjeshme, bashkitë duhet tu japin fund, pasi po krijojnë vonesa te pajustifikueshme për qytetaret:

Sa me pare këtë keqorganizim, Bashkia Shkodër dhe bashkitë e tjera ne ketë qark duhet ta zevendesojne me sherbim te shpejte ndaj qytetareve:

Drejtoresha e Shërbimit Social, Valbona Tula, sqaroi se qytetaret vetëm njëherë aplikojmë për ndihmën ekonomike, ndërsa ne çdo tre muaj paraqiten vetëm për te saktësuar ndryshimet e mundshme.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts