Wednesday, November 30, 2022
HomePolitikëRoli i Keshilltareve te Ministrave

Roli i Keshilltareve te Ministrave

-

Emisioni “FORUM” ne TV1 – CHANNEL kësaj radhe u fokusua tek roli i këshilltarëve te ministrave, një teme kjo jo shume e njohur për publikun, por mjaft e rëndësishme ne funksionimin e niveleve te larta te administratës. Këshilltari i Ministrit te Brendshëm, Erlis Hereni, u ndal tek arsyeja se pse ministri Tahiri është shpesh here i pranishëm ne media:

Ndërsa Kosta Barjaba, Këshilltar i Ministrit te Shendetesise, theksoi nevojën për edukimin e publikut qe ndërrimin e  kabineteve qeveritare te mos e konsideroje si diçka te jashtëzakonshme, se çdo te ndodhe,por  si një lëvizja brenda një kuadrit demokratik !

Si Hereni ashtu dhe Barjaba, shfaqen mendimin qe drejtuesit e institucioneve te çdo niveli nuk duhet te hezitojnë te komunikojnë me publikun pasi, ne ndryshim nga te tjerët, ata kane edhe pergjegjesine për tu ballafaquar me problemet qe shqetësojnë qytetaret.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,590FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts