Wednesday, August 10, 2022
HomeAktualitetLegalizimet ne zonat informale

Legalizimet ne zonat informale

-

Ka dy vite qe ka paraqitur dokumentet ne degën e aluiznit Shkodër, për legalizimin e shtëpisë tek lagjja pranë stacionit te Trenit, dhe është ne pritje te marrjes se çertifikates se pronësisë.

Ndërsa me një tjetër banor te kësaj zone, Nik Zef Jerevia, ka ndodhur një histori disi e veçante. Për shtëpinë qe i ka parqatiur dokumentet për regjistrim qe ne vitin 2000, akoma nuk ka marre përgjigje, ndërsa për atë qe i ka dorëzuar dokumentet dy vite me pare i është miratuar legalizimi:

Duke u interesuar për problemet e legalizimit, mëson se akoma ka edhe raste kur nuk kane njohuri as ku ndodhen zyrat e aluiznit. Ky banor ka blere token 15 vite me pare ndërsa shtëpinë e ka përfunduar para disa muajsh, por pa paraqitur akoma asnjë dokument për legalizim:

Edhe pse vitet e fundit janë marre shume vendime për përshpejtimin e proçesit te legalizimit ne zonat formale, faktikisht ne terren ballafaqohesh me probleme te shumta qe u takon ti njohin nga afër zyrtaret e agjencisë se aluiznit dhe njëherësh tu japin atyre rrugëzgjidhje ne kohen me te shpejte.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,433FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts