Wednesday, August 17, 2022
HomeArsimTestimi “Mesues për Shqiperine”

Testimi “Mesues për Shqiperine”

-

330 kanditate për mesues ne Shkoder kane kryer fazen e dyte te testimit “Mesues për Shqiperine”. Testimi u organizua  ne dy qendra, gjimnazin “28 nentori” dhe shkollen “Ismail Qemali”.

Proçesit  eshte mbikeqeyrur nga administratoret qe ka caktuar Ministria e Arsimit dhe Sportit. Pyetjet e testit janë te sekretuara.

Sipas Smakajt, janë zbatuar me korrektesi kushtet për te hyre ne testim edhe ne ndonje rast qe ka pasur paqartësi:

Testimi i kandidateve për mesues eshte monitoruar edhe nga perfaqesues te sindikates se mesuesve.

Korigjimet e testeve te sekretuara do te behen ne nga Agjencia Kombetare e Provimeve ne Tirane, dhe kandidatet kane 3 dite afat për te ankimuar. Gjate dy viteve te fundit ne Shkoder permes portalit “mesues për Shqiperine”, kane hyre ne sistemin arsimit rreth 100 mesues.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,434FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts