Sunday, December 4, 2022
HomeAktualitetBanoret e livadheve serish ne proteste.

Banoret e livadheve serish ne proteste.

-

Akoma nuk janë te sigurt se do ti marrit parate e demshperblimit për përmbytjet e vitit 2010-2011, ndaj banoret e lagjes livadhe te Shkodres kane protestuar. Nisur nga deklarata e Ministrit te Brendshem, Sajmir Tahiri, 3 dite me pare ne Dajç, Gjon Lasku dhe Pale Marku ne emer te banoreve i kerkojne.

Pasi kujtojne se fondi i akorduar prej 430 milione leke eshte për buqesine dhe jo për demet ne banesa, theksojne se edhe ish-KESHI, sot OSHEE, nuk ka realizuar detyrimet ndaj tyre:

Sa i perket problemit me dokumentacionin, ku shume pale ne ketë proçes paraqesin dokumente te ndryshme, kerkojne ngritjen e nje komisioni hetimor pe te ndriçuar te verteten: Banoret e livadheve paralajmëruan se po presin plotësimin e kërkesave për ti deshmperblyer për banesat, ndryshe do te hyne ne greve urie.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,595FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts