Kolektori qe është kthyer ne vatër epidemie !

0
267

Kolektori i ujërave te zeza nga Shtëpia e Bujqve dhe deri ne brigjet e Liqenit te Shkodrës, ne gjatësinë mbi 1 kilometër është i hapur dhe jashtë çdo kontrolli. Ai është kthyer ne një vatër epidemie për banoret e lagjes Livadhe, pa harruar edhe ndotjen qe u shkakton ujërave te liqenit.

180 familjet e kësaj lagjeje, i bëjnë thirrje Kryetares se Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, qe te ndërhyjë për ndryshimin e kësaj situate, pasi gjendja se vjen e rendohet, dhe te mos kujtohet vetëm gjate fushatës elektorale:

Kjo zone u kthye ne qendër banimi gjate 25 viteve te fundit me familje te ardhura nga shume fshatra, por deri me sot asnjë projekt nuk është