100 vjetori i shkollës “Salo Halili”

0
91

Është kremtuar 100 vjetori I krijimit të shkollës 9 vjecare “Salo Halili” të Shkodrës. Për ish mësuesit e kësaj shkolle kjo është një ditë e vecantë, pasi nga bankat e saj kanë dal personalitete të njohura në fushën e sportit dhe kulturës….

Ndërsa për drejtorin e shkollës Gazmir Jakiqi është një ditë e vecantë pasi kremtohet 100 vjetori I krijimit të shkollës dhe 50 vjetori I ndërtimit të kësaj godine….

Një ndër shkollat model në Shkodër, kjo shkollë nga viti në vit ka njohur cilësi në rritje sin ë mësimdhënie ashtu edhe në aktivitete të ndryshme. Vitin e kaluar kjo shkollë u shpall fituese në nivel kombëtar të garave të matematikës. Kremtimi I 100 vjetorit të krijimit të shkollës mblodhi në këtë takim edhe ish mësues dhe drejtues të saj ndër vite.