Plotesimi i A1 dhe A1z nga maturantet

0
97

Drejtoria Arsimore Rajonale Shkoder me ane te nje njoftimi per mediat  ka bere publike datat e aplikimit per plotesimin e formulareve A1dhe A1Z,  per provimet e matures shteterore 2017.

Ndersa te gjithe maturantet qe nuk kane mundesi te aplikojne per plotesimin e formulareve ne datat e caktuara nga Ministria e Arsimit Puka shton se .

Ne ndryshim nga vitet e tjera struktura e provimeve shteterore kete vit do te ndryshoje ne nje nga provimet me zgjedhje.

Te gjitha informacionet e nevojshme per maturantet ne lidhje me aplikimet per plotesimin e formulareve A1 dhe A1Z do te kene mundesi te informohen ne faqet online te Ministrise se Arsimit dhe DAR Shkoder si dhe nga  mesuesit e tyre.