Kokedhima: Rama do te terhiqet.

0
279

 

Ish deputeti i PS parashikon shtyrje te zgjedhjeve ne vjeshte

Përkundër vendosmërisë së pëcjellë nga kryeministri Edi Rama për mbajtjen e zgjedhjeve në 18 qershor, ish-deputeti Koçi Kokëdhima parashikon shtyrjen e tyre në vjeshtë. Themeluesi dhe drejtuesi i Lëvizjes “Zgjidhja” gjatë një takimi me mbështetës të tij në Shkodër, tha se qeveria do të tërhiqet në momentin e fundit pasi zgjedhje pa opozitën nuk mund të bëhen dhe ajo nuk del nga çadra.

Sipas tij, PS dhe vetë Rama janë gjendur të papërgatitur përballë kësaj krize dhe këtë e lidhur edhe me vendimin e fundit për shkarkimin e katër Ministrave.

Perveç krizes politike, Kokedhima u ndal edhe tek problemet dhe veshtiresite qe ndeshet qyteti i Shkodres, sic jane: mungesa e fondeve, demshpermblimet e permbytjeve, papunesia, etj.