Rritet numri i te prekurve me alergji

0
90

Ardhja e pranveres , luhatjet e temperaturave dhe celja e luleve ka sjelle shqetesime tek  pacientet alergjike duke rritur ne kete menyre numrin e vizitave tek poliklinika e qytetit thote alergologu Egir Lezha.

Simptomat e shfaqjes se alergjise jane te ngjashme me ato te gripit. Si rrjedhjet e hundeve, teshtima, lotimi i syve.

Trajtimi dhe mjekimi ne kohe i alergjive ndihmon ne parandalimin e rendeses se stadit te semundjeve alergjike.

Pacientet me simptomat e para duhen të paraqiten te mjeku që te shmangën komplikimet e mundshme që mund të vijnë si pasojë e neglizhencës e alergjive keshillojne mjeket.