“Mos dhuro para, dhuro kujdes”

0
81

“Mos dhuro para, dhuro kujdes”, nen keto moto bashkia e Shkodres ka organizuar nje aktivitet sensibilizues ne diten nderkombetare te femijeve ne situate rruge ne qendren komunitare te familjes nr.3, ku pjesemarres ishin profesioniste per mbrojtjen e femijeve, perfaqesues te institucioneve dhe organizatat e shoqerise civile. Ata theksuan se eshte e rendesishme qe t’i ndihmojme keta femije qe enden rrugeve pa nje ambjent te sigurte qendrimi, qe te mund te  integrohen ne jeten sociale.

 

Gjate ketij aktiviteti ndergjegjsues u zhvilluan lojera popullore me femijet te cilet ishin te pranishem per t’i dhuruar atyre çaste te gezueshme.