Kriza qe u pasua me zgjidhje?!

0
81

Marreveshja që i dha fund krizës politike 3 mujore në vend, shihet me optimizëm nga qytetarët e Lezhës. Por ata thonë se PS dhe PD duhet të kishin gjetur më herët gjuhën e mirëkuptimit, ndërsa i quajnë ndërhyrjet e ndërkombëtareve si të pashmangshme.

Ka nga ata qytetare që marreveshjen e quajne një pazar për interesa të ngushta partiake.

Në zgjedhje sipas qytetareve duhet të përfaqesohen të gjithë pastaj është populli që vendos se kush do të drejtoj në 4 vitet e ardhshme.