Friday, June 21, 2024
HomeAktualitetTrajnim mbi Thirrjet e Reja për Propozime

Trajnim mbi Thirrjet e Reja për Propozime

-

Ne qendren e bashkimit europian ne Shkoder, zyra per Shqiperine e projektit TASCO ne bashkepunim me Komitetin Shqiptar te Helsinkit organizuan sesionin e informimit per disa projekt propozime te cilat vijne në kuadër të projektit “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm.  Organizatoret por edhe qytetare e perfaqesues te  organizatave joqeveritare diskutuan mbi menyren se si duhet aplikuar ne projektet per :  “Mbështetje e Kapaciteteve të Organizatave të Shoqërisë Civile’ dhe thirrjes për grante të vogla nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit

 

Qëllimi i aktivitetit është familjarizimi i aplikantëve potencialë më kërkesat e Udhëzuesit për Aplikantët, trajnimi mbi shkrimin e suksesshëm të projekt-propozimit, si dhe dorëzimi i aplikacionit në sistemin PROSPECT. Zyra e Projektit TACSO për Shqipërinë ka planifikuar të organizojë këto trajnime në Shkoder,  Tirane dhe GJirokaster

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts