Zjarr ne Bajze, pa energji Kopliku, Bajza, Vukpalaj dhe H.Hotit

0
89

Eshte stakuar linja L30-55/1 Koplik220-Vukpalaj per mase sigurie per arsye se ka rene zjarr ne afersi te Bajzes dhe kerkohet nderhyrja e zjarrfikeses

Rrjedhimisht kane mbetur pa energji elektrike  Kopliku, Bajza, Vukpalaj dhe dogana  e Hani te Hotit.