Tuesday, May 21, 2024
HomeSportNis ne Shkoder "Triathlon 2017"

Nis ne Shkoder “Triathlon 2017”

-

Bashkia Shkodër në bashkëpunim me „Albania Water Sport“ organizon: “TRIATHLON 2017”
“Thriathlon” një kompeticion tre garësh: not, ciklizëm dhe vrapim, qe ka startuar në vitin 2013, perben nje ngjarje te rëndësishme të kalendarit të aktiviteteve turistike, social kulturore dhe sportive të qytetit të Shkodrës, me pjesëmarrjen masive të të rinjve.
3b788c7f-7173-4c34-b795-1126e73a6214 12c8dde8-b36c-45be-99f2-ee53aba76049
Itinerari i garave:
• NOT- 750 m
Nisja nga qendra e Shirokës (tek moloja) tek plazhi i ri në Shirokë dhe kthim.
• CIKLIZEM- 10 km
Nga qendra e Shirokës (tek moloja) në Zogaj (tek Xhamia) dhe kthim.
• VRAPIMI- 5 km
Nga qendra e Shirokës (tek moloja) tek restorant Arbri dhe kthim.

d0f43658-a59d-4c4d-9c50-a22e5294a0ae

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts