10 portet më të bukur në Europë 

0
292

Udhëtimi me kroçera apo anije me vela është bërë shumë popullor vitet e fundit.

Arsyeja kryesore është se duke e bërë këtë, ju keni mundësinë të vizitoni jo një por disa vende  të bukura me një udhëtim të vetëm.

Normalisht ata zgjedhin portet dhe vendet me plazhet, peisazhet dhe natyrën më të bukur.

Europa ka qenë gjithmonë një nga kontinentet më të njohura për udhëtimet me kroçera duke i kompletuar me shumë argëtim dhe një dozë të madhe informacioni për çdo vend për ata që janë të interesuar në histori.

Më poshtë po ju listojmë 10 portet më të bukura në Europë. Ata janë:

 

1. Venecia, Itali

 

2. Napoli, Itali

 

3. Stokholm, Suedi

 

4. Maltë

 

5. Flam, Norvegji

 

6. Cadiz, Spanjë

 

7. Porto, Portugali

 

8. Nice, Francë

 

9. Barcelona, Spain

 

10. Stamboll, Turqi