Fotot e rralla të shqiptarëve në 1991…

0
438

Këto foto pasqyrojnë më së mirë vuajtjet, trishtimin dhe shpresën e shqiptarëve për një kapitull të ri në jetën e tyre.

Fotot janë bërë në vitin 1991, në momentin historik të Shqipërisë, kur ra perdja e komunizmit dhe u vendos demokracia.

Pas 45 vitesh komunizëm, më në fund, Shqipëria ishte e lirë.

Këto fotografi të rralla janë realizuar nga fotografi grek Nikos Ekonomopoulos gjatë viteve 1991, kur diktatura kishte ‘vdekur’ dhe Shqipëria kishte hapur një faqe të re në historinë e saj.

ALBANIA. Town of Fieri. Bus stop. 1991.
ALBANIA. 1991. Industry.

 

ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.