Arbitra maltezë për ndeshjen, Skënderbeu-Vllaznia…Pse jo Shqiptare ?

0
968

Për ndeshjen e radhës të kampionatit kombëtar të Kategorisë Superiore, në takimin Skënderbeu-Vllaznia do të gjykojë një katërshe nga Malta. Kjo në vijimësi të bashkëpunimit dhe marëveshjes me federatën malteze për gjykim të ndeshjeve në kampionatet respektive. Për ndeshjen në Korçë do të arbitrojnë katër arbitra nga Malta. Lajmi behet i ditur zyrtarisht nga Federata Shqipare e futbollit.

Arbitër – Mario APAP
Asistent 1 – Paul APAP
Asistent 2 – Saviour ATTARD
Arbitër i 4– Stephen PACE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here