Deshton investimi i bashkise shkoder

0
877

Pistonet ne hyrje te pedonales, jashte funksionit

2 jave pas vendosjes se tyre, pistonet elektronik ne hyrje te pedonaljes vijojne te jene jashte funksioni. Automjetet kalojne lirisht edhe ne oraret qe kjo gje eshte e ndaluar dhe e paradrekja e se shtunes, e deshmoi edhe njehere tjeter deshtimin e ketij investimi miliona lekesh te bashkise Shkoder.

Shqetesimi eshte ngritur edhe nga qytetaret, te cilet kerkojne me shume rregull per pjesen e pedonales, pasi mjetet jane  nje rrezik per ta.

Ndonese Drejtori i policise Bashkiake beri me dije se bllokuesit do te jene ne perputhje me tabelat e sinjalistikes, nje gje e tille nuk ka rezoltuar aspak e vertete. Ashtu sikurse rendom ndodh me shume investime te Bashkise Shkoder, edhe vendosja e pistonave, per te bllokuar qarkullimin ne pedonale nuk ka sjelle rezultat duke qene nje tjeter investim fiktiv!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here