Ndertimet ne spitale, aksioni vijon

0
966

Çela: 3 Objekte jane shembur, 2 te tjera ne verifikim

 1 muaj pas aksionit qe ndermori Ministria e Shendetesise per prishjen e objekteve perreth spitalit, aksioni ende nuk ka perfunduar. Drejtori ne detyre i spitalit Perparim Çela thote se jane shembur 3 ndertime, ndersa 2 te tjera jane ne verifikim dokumentacioni, pasi kane lejet perkatese dhe ende nuk dihet se si do te veprohet per keto raste.

Nje nga keto objekte gjysme i shembur, ka hapur serish aktivitetin e tij, edhe pse pamja që ofrohet dhe rreziku nga një ndërtim i tillë është i lartë. Çela ben me dije se per pjesen e mbetur i takon policise Bashkiake te veproje, duke dhenë edhe arsyetimin.

Por qytetaret kete aksion te ministrise se shendetesise e shohin ne nje tjeter kendveshtrim, si nje pabarazi, pasi sipas tyre shembjet kane qene subjektive.

Qytetare Pritet qe brenda 100 diteve te para te qeverise te kete edhe nje tjeter aksion perfundimtar per shembjen e ketyre objekteve te cilat ndodhet ne brendesi te territorit te spitalev

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here