Thursday, June 20, 2024
Home Politikë Salianji: Deputeti i PS me precedent më kërcënoi

Salianji: Deputeti i PS me precedent më kërcënoi

0
916

Ervin Salinjai: Siç e patë në transmetimin tuaj live dhe sic u pasqyrua në media, një nga deputetët e mazhorancës të cilit sapo i është tharë boja e vendimit të parë për kërcënimin e një deputeti tentoi sot të  kërcënonte duke meduar se do më friksonte për të mos thënë të vërtetat nga frika dhe nga lepuri që kanë në barg dhe nga kapja që  u kanë bërë autoritetet ndërkombëtare dhe faktimi që i është bërë para gjithë qytetarëve shqiptare i kapjes në krim, drogë dhe në përfshirjen e grupeve të strukturuara kriminale i kësaj qeverie.

Sot ishte një fakt i provuar i asaj që ne kemi thënë prej vitesh që Rama fle dhe zgjohet me krimin, që Rama banditët i ka futur në Parlament dhe institucione, që Rama kërkon se nëpërmjet banditëve të mbajë pushtetin, por ta harrojnë banditë me apo pa pushtet se më mbyllin gojën, apo i mbyllin gojën opozitës. Nuk kam pasur frikë nga punëdhënësit e këtyre kur kam hyrë mes parcelave me kanabis për ti denoncuar dhe jo më me njerëz, të cilët për shkak të asaj që përfaqësoj si personalitet njerëzor janë qesharak dhe do të ishte një ngjarje qesharake, por për shkak të asaj që përfaqësojnë shqiptarët është një ngjarje e rëndë e parlamentarizmit ku deputet me precedent në këtë situatë tentojnë ti mbyllin gojën opozitës në momentin kur pyes ministren e mborjtjes nëse i duhet buxhet shtesë që ministria e Mbrojtjes nëse i duhet buxhet shtesë që ministria e Mbrojtjes që të vendosë në funksion radarët që mos qarkullojë drogë, nëse i duhet fond shtesë për të kontrolluar debate që përdoren për magazinim e drogës dhe nëse i duhet buxhet shtesë për të kontrolluar aeroportet ushtarake që mos përdoren për transport droge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here