“Nuk mjafton nje tatuazh per te treguar perkatesine fetare”

Vitet e fundit trendi per te skalitur tatuazhe ne trup ka njohur rritje, kjo duke perfshire te gjithe grupmoshat. Shpesh here ky trend ka perfshire edhe tatuazhet me simbole fetare, qe do te thote se te rinjte zgjedhin te mbajne ne trup simbole te caktuara te perkatesive fetare. Por si shihet kjo ne syte e komuniteteve fetare. Famullitari i famullise se “Shen Kollit” ne Vau-Dejes, Dom Mark Shtjefeni, thote se identifikime te tilla nepermjet tatuazheve nuk jane te mjaftueshme. Te rinjte sipas tij duhet te jetojne e veprojne si te krishtere pa patur nevoje per ti skanuar ne trup.

Ne shoqerine e sotme shume persona priren qe ti interpretojne ne menyra te ndryshme tatuazhet, por famullitari i Vau dejesit, duke u munduar te jete sa me prane te rinjve, dhe sa me tolerant ne menyren e mesazhit qe percjell, sugjeron qe te studiohet mire perpara se te behet nje imazh ne trup, çfaredo qofte ai. Shenja te tilla nuk mund te jene identitet i njeriut, e as perkatesi e fese e mbyll mesazhin e tij ai.

LEAVE A REPLY