“L.Gurakuqi” ne Konferencen e Katert Nderkombetare

0
864

Diskutohet ne 4 sesione, ne fokus thellimi i kërkimit shkencor

Konferenca e Katert Nderkombetare e universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder u mbajt si pjese e veprimtarive qe ky universitetit po zhvillon ne vitin 60 vjetorit te krijimit te tij.  Ajo ju kushtua thellimit te kërkimit shkencor, per te cilin ne 4 sesione referuan pedagoge te këtij universitetit dhe te ardhur nga shume universitete te Europes, per te cilet pati nje vlerësim te veçante rektori, Profesor Doktor, Adem Bekteshi.

Ndersa Kryetarja e Bashkise Shkoder, Voltana Ademi, duke e vlerësuar si shume te rendesishme veprimtarine e universitetit.

Kjo konference u pershendet edhe nga personalitete te huaja, mes te cileve dhe rektori i Universitetit te Kievit, Ukraine, Profesor Roman Vasko i cili ishte hera e para qe vinte ne Shqiperi. Veprimtarite kushtuar 60 vjetorit te Universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkoder, i dyti pas Tiranes, vazhdojne sipas nje programi deri me daten 15 dhjetor, kur do te zhvillohet edhe aktiviteti permbylles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here