Konkursi i fjales artistike ne Shkoder

0
1824

Ne dy fazat e para kane marre pjese rreth 300 nxenes

Rreth 300 nxenes te shkollave te Shkodres jane angazhuar ne konkursin e fjales artistike qe organizon Qendra Kulturore e Femijeve. Konkursi filloi ne Shkolla per te vijuar me pas ne mjediset e kësaj qendre, nen kujdesin e nje jurie, e cila per fazen finale qe zhvillohet me 25 nentor ka zgjedhur interpretuesit qe do te konkurojne, sqaron Miri Gjurgjaj, Pergjegjes i Sektorit te Veprimtarive prane qendres kulturore te femijeve Shkoder:m

Konkursi i fjales artistike per femijet, tashme tradicional ne Shkoder, ka shërbyer dhe sherben per te evidentuar aftesite e tyre interpretuese dhe nxitur me shume deshiren dhe talentin per artin e fjales. Kjo veprimtari vjen edhe si pjese e atmosferes se festave te Nentorit ne Shkoder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here