Protesta për Valbonën, vajza që i  shkroi Ramës: Ta mbrojmë këtë pasuri

0
1039

 

“Në letrën time i kam thënë të gjitha: “Mos ma prek Valbonën”. “Nuk i përkas asnjë partie politike, po i përkas Valbonës, i përkas Tropojës”. Ky ka qenë apeli i Edonës, vajzës nga Tropoja e cila i është drejtuar edhe me një letër kryeministrit Edi Rama pak ditë më parë, i cili edhe iu përgjigj shqetësimit të së resë për ndërtimin e HEC-ve në Valbonë.

 

“Zëri ynë duhet të dëgjohet dhe të mbrojmë këtë pasuri tonën“, tha ajo nga protesta përpara Kryeministrisë. Vetëm pak ditë më parë, ajo i nisi një letër kryeministrit Edi Rama, në lidhje me hidrocentralet që po ndërtohen në Valbonë. Rama publikoi në faqen e Facebook përgjigjen e letrës për vajzën nga Tropoja, ku pranonte se Valbona nuk do jetë më si më parë, por nga ana tjetër shtonte se ato hidrocentrale nuk prishin punë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here