Dreka e ngrohte mes femijeve,edukatoreve dhe presidentit Meta

0
708

Në kuadrin e “Javës së Fëmijëve Jetimë”, Presidenti i Republikës, Ilir Meta zhvilloi një vizitë në fshatin e fëmijëve SOS në Tiranë si dhe në shtëpinë e foshnjës “Ana dhe Rozana”

Në takimin dhe drekën e ngrohtë që pati me fëmijët dhe edukatoret e tyre në fshatin SOS, Presidenti theksoi se prioriteti i tij do të jetë solidarizimi dhe përkrahja e fëmijëve pa kujdes prindëror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here