Meta, apel të fortë politikës dhe shoqërisë për fëmijët jetimë

0
789

 

Presidenti Ilir Meta i ka bërë një apel të fortë politikës dhe shoqërisë shqiptare për të mbështetur fëmijët jetimë nga një aktivitet i posaçëm organizuar nga Presidenca me rastin e 100-vjetorit të krijimit të strehës së parë vorfnore në Shqipëri dhe ku ishin të pranishëm anëtarë të trupit diplomatik.

Meta foli për përgjegjësinë e tij dhe kujtoi në veçanti, mikpritjen e paharrueshme që familjen kuksiane të parat, i dhanë mijëra familjeve kosovare ë iknin nga lufta dhe kërkuan strehë në Shqipëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here