“SHANCI I DYTE” PROJEKT NE LETER, 36 femije ende nuk nisin procesin mesimor…

0
1119

 

Rreth 36 nxenes te cilet jane programuar te behen pjese e shancit te dyte, ndonese duhet te kishin vijuar mesimin para 8 javesh, ende nuk kane startuar. Inspektori prane  dar shkoder Entri Çaku, thote se drejtoria arsimore ka angazhuar mesuesit dhe ambjentet shkollore. Por Bashkia Shkoder ende nuk ka bere te mundur transportin

Shanci i dyte eshte parashikuar nga ministria e arsimit qe te zgjase per 30 jave. Por ne Shkoder ndonese ka me shume se 2 muaj qe ka nisur viti shkollor, perfshirja e femijeve ne situate rruge ne smoshen 9-16 vjec nepermjet ketij prpjekti ende nuk ka nisur. Ndonese dar dhe Bashkia Shkoder thone se do te bejne te mundur qe ky propjekt te zbatohet, aplikimi i ketyre 30 javeve mesimore, ende nuk dihet se si do te realizohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here