Nis në të gjithë vendin aksioni 6 mujor ‘Të pastrojmë Shqipërinë’

0
718

 

Ashtu sikur ishte paralajmëruar, sot ka nisur aksioni ‘Ta pastrojmë Shqipërinë’ i cili do të zgjasë 6 muaj. Në fillim të aksionit ka folur për mediat ministri i Mjedisit, Klosi dhe homologia e tij nga Kosova, Albena Reshitaj.

Klosi ftoi të gjithë qytetarët që t’i bashkohen aksionit për të pastruar Shqipërinë në cdo cep në mënyrë që sezoni i ri ta gjejë vendin ndryshe. Albena Reshitaj tha se aksioni do të zhvendoset edhe në Kosovë. “I jam bashkuar nismës për të ‘Pastruar Shqipërinë dhe Kosovën’ . Projekte të përbashkëta për të mbrojtur mjedisin. Bukuritë tona meritojnë të mirëmbahen.

Besoj që kjo është iniciativa e parë e imja në një projekt të përbashkët. Mesazh të gjithë qytetarëve të dy vendeve për të pastruar vendin tonë. Duhet të jemi shembull për pastrimin e mjedisit. Bashkërisht do të shikoni shumë shpejt rezultatet. Jemi në prag të mbledhjes së dy qeverive, ne e filluam aktivitetin e përbashkët” deklaroi ajo. Mbledhja e dy qeverive të Shqipërisë dhe të Kosovës do të zhvillohet në datë 27 Nëntor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here