Përgjigjja e Kryebashkiakes Ademi për çështjen e pronave për banorët e Thethit…

0
1019

Kemi diskutuar me prefektin dhe pres nje takim me te, sepse eshte ceshtje ligjore. Ne duhet te zgjidhim problematiken, e jo te nderhyjme me force. IKMT dhe policia kane bere disa procedime, sigurisht institucionet duhet te zbatojne ligjin, por nga ana tjeter ceshtje qe kemi nisur tashme me planifikimin, rregullimin e territorit, apo me dizenjimin e kodit te arkitektures, per rregullimin e fasadave apo objekteve duke drejtuar proçesin. Gjithashtu ne datat 7 dhe 8 dhjetor, KKT mblidhet ne Shkoder te miratoje planin e Alpeve, te mund ti japim disa ceshtjeve strategjike, ti japim zgjidhje.

 

Nga ana tjeter problematike qe lidhet me te drejten e pronesise meriton vemendje. Duhen akte dhe normativa ligjore te reja qe duhet te ndermerren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here