Mbrojtja e mjedisit, Klosi: Të bëhemi bashkë që kjo betejë të fitohet në favor të qytetarëve

0
783

Mbetjet kanë fituar luftën përballë shtetit dhe shoqërisë. Në një kongres për mjedisin, të organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Kolegji Universitar “Luarasi”, ministri Klosi pranon se në kaq vite kjo luftë ka qenë një dështim. Ai apeloi për t’u bashkuar që kjo betejë të fitohet në favor të qytetarëve.

Ministria e Mjedisit synon të mbjellë 20 milionë pemë deri në 2020 ndërsa shoqatat sugjerojnë një pemë për çdo rrënjë kanabis që është mbjellë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here