Korça do të presë nesër mbledhjen e përbashkët të qeverisë së Shqipërisë dhe Kosovës

0
1171

 

Në axhendën e dy qeverive është edhe nënshkrimi i disa marrëveshjeve, dy prej te cilave janë zbardhur edhe nga Pandeli Majko dhe kanë të bëjnë me diasporën.

Kjo është mbledhja e katërt e dy qeverive, që kur në pushtet ka ardhur Edi Rama.

Mbledhja e parë u zhvillua në Prizren më 11 janar 2014, ku në atë kohë kyreministër i Kosovës ishte Hashim Thaçi. Mbledhja e dytë e përbashkët u zhvillua më 23 mars 2015, këtë herë në Tiranë, ku qeveria e Kosovës prezantohej me Isa Mustafën.

Në 3 qershor 2016 dy qeveritë u mblodhën përsëri, për të tretën herë, këtë rradhë në Prishtinë dhe nësër do të mbidhen në Korçë dhe kësaj herë kryeministri shqiptar Edi Rama do të ketë në krah homologun Ramush Haradinaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here