POLITIKANI SHQIPTAR MESAZH TË FORTË NGA BRUKSELI, ISMAIL QEMALI GABOI…. FLAMURI DUHET TË NGRIHET NË SHKUP

0
744

 

I tërhequr nga politika por gjithsesi tejet aktiv me zhvillimet më të fundit në Shqipëri, Kreshnik Spahiu jep një mesazh të fortë nga Brukseli, aty ku është vendosur për të jetuar.

Sipas tij flamuri kuqezi duhet të ngrihet në Shkup dhe ai e ka një arsye pse thotë kështu:

“Ismail Qemali gaboi? Flamuri duhet të ngrihet në Shkup për një Shqipëri të madhe dhe jo në Vlorë për një Shqipëri të vogël”.

Kujtojmë se Spahiu themeloi Aleancën Kuqezi me qëllim bashkimin e Shqipërisë së Madhe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here