DAR Shkoder shkollat me probleme, ne Shale i pamundur mesimi…

0
1260

Tirana: Disa prej tyre probleme me çatine, ne Shale i pamundur mesimi

Drejtoria rajonale Arsimore ka pergenjeshtruar Bashkine Shkoder e cila beri me dije se nuk ka probleme ne shkolla, dhe se arsimi eshte pezulluar vetem per shkak te urdherit te ministrise se arsimit. Morena Tirana, ben me dije se jane disa shkolla me probleme, kryesisht ne çati te cilat kane nevoje per nderhyrje emergjente

Po ashtu probleme paraqet edhe njesia administrative Shale ku per shkak te shembjes se 6 urave, nxenesit e kane te pa mundur te shkojne ne shkolle.

Teksa numri nje i bashkise Shkoder, ka raportuar prane prefektures, se cdo gje ne territorin e saj eshte nen kontroll, drejtoria arsimore i ka kujtuar kesaj te fundit te duhet te investoje, per te patur nje proces mesimi normal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here