Ne kuader te dites nderkombetare te HIV-AIDS , Drejtoria e Shendetit Publik Shkoder apelon drejt qytetareve qe te kryejne me shume kontrolle! Ne shkoder ka 3 raste te reja dhe 1 Malesi te Madhe.

LEAVE A REPLY