OSHEE dhe UKSH po punojne per riparimin e defekteve ne qytetin e Shkodres…

0
966

 

Njoftohen të gjithë qytetarët se për arsye të punimeve në rrjetin elektrik, në nënstacionin Shkodra 1 ka pas stakim të energjisë elektrike nga e cila furnizohen pompat e Ujësjellësit, për këtë arsye kemi pasur ndërprerje të furnizimit me ujë në qytet.

Puntorët e OSHEE dhe ato të ujësjellësit janë angazhuar që mbrëmë për ta riparuar këtë defekt dhe pas disa orë furnizimi me ujë do të vijojë normalisht.

• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për t’i mos i shkaktuar defekte.

• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj !

DREJTORIA

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here