Rama: Përmbytjet kane ardhur si pasoje…

0
841

Kryeministri Edi Rama nga Vlora dhe se përmbytjet kanë ardhur edhe si pasojë e djegieve që janë bërë gjatë verës. Shefi i qeverisë tha se janë marrë masat edhe për verën e ardhshme dhe nuk do të tolerohet askush.

Rama: Ju gazetarët e Vlorës që jeni balli i kazanit të padurimit, edhe ju e shikoni vetë këtë punë dhe nuk keni cfarë të thoni.

Perfekt nuk ka, por psh ajo që ndodhi lart në zonën lart në Llogara, edhe aluvioni që erdhi poshtë dhe preku një fushë aty të basketbollit, nuk e di cfarë inati kanë me basketbollin janë rezultat i gërryerjeve dhe djegieve që u bënë gjatë verës.

Ne kemi filluar që tani të marrim masa për verën e ardhshme, do shtrëngojmë shumë fort edhe legjislacionin dhe nuk do falim askënd që do lozi me këtë pasuri, sepse përfituan nga qeveria teknike vjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here