Per here te pare ne Shkoder, eshte organizuar panairi i zogjve. Te apasionuarit e rritjes se zogjve ne kafaz kane patur mundesi qe ti promovojne ato nepermjet ketij panairi. Panairi mori spunto nga idea e federata e ornitolohgeve dega Shkoder, te cilet synojne qe kete kultivim ta perhapin sa me shume

Kultivuesit thone se eshte pasion, pasi nuk ka fitim nga rritja e zogjve,pasi nuk ka treg

Panaire te tilla sipas vete kultuvuesve te zogjve ne kafaz jane te domosdoshme, pasi promovojne vlerat qe kane. Ndersa kane marre pjese edhe fermere te ardhur nga Mali i zi, Kosova dhe shqiptare qe jetojne ne Itali. Nderkohe qe panairi u zhvillua per 2 dite radhazi, ndersa zgjoi interes te shumte.

LEAVE A REPLY