Përmbytjet, shpërndahen ndihma për banorët në Fushë-Krujë

0
841

Fushë Kruja dhe fshatrat përreth ishin nga zonat më të prekura nga përmbytjet, që në ditën e parë të reshjeve të shumta.

Dalja nga shtrati e Lumit Zezë, bëri që të përmbyten shumë shtëpi dhe të evakuohen shumë njerëz nga banesat e tyre, për në qendra strehimi të ngritura enkas për përballimin e situatës.

Sot në qytetin e Fushë Krujës, janë shpërndarë ndihma për të gjithë banorët e prekur nga përmbytjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here