Friday, June 9, 2023
Home sociale Ushtria nis ndërtimin e urës provizore në Darzezë

Ushtria nis ndërtimin e urës provizore në Darzezë

0
1039

Forcat e Armatosura kanë nisur ndërtimin provizor të urës që lidh fshatin Darzezë me Fierin.

“Pas dëmtimit të urës po ndërtohet një kalim provizor ndërsa ka nisur transporti i banorëve përmes motobarkave nga njëra anë e fshatit në tjetrën”, thuhet në njoftim.

Ministria e Mbrojtjes njofton se Forcat e Armatosura po japin ndihmë nga toka dhe nga uji për banorët e Darzezës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here