Wednesday, July 24, 2024
Home Arsim Demtimet nga moti i keq, nuk nis mesimi ne rrethin e Pukes,...

Demtimet nga moti i keq, nuk nis mesimi ne rrethin e Pukes, ne Dukagjin rinis proçesi mesimor…  

0
819

Dar: Mesimi nuk nis ne 2 shkolla ne rrethin e Pukes! Ne Iballe dhe Fierze!

Ne shkollat qe jane problematike, mesimi zhvendoset ne katet qe nuk ka lageshtire!

Edhe ne zonen e Dukagjinit, sipas raportimeve atje procesi mesimor ka nisur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here