ISIS kërcënon në shqip: Ti ke kohë të mjaftueshme për t’u pajisur me makinë për t’i shtypur turmat e tyre

0
1249

Organizata terroriste e shtetit islamik ISIS ka kërcënuar në gjuhën shqipe në agjencinë e lajmeve Nashir që numëron rreth 400 ndjekës. Me anë të këtij mesazhi ISIS nxit ndjekësit për dhunë.

“Ti ke kohë të mjaftueshme për t’u pajisur me makinë për t’i shtypur turmat e tyre, ose për të blerë një thikë për t’i goditur ata, ose për të mbushur pushkën tënde me armatim. E nëse këto nuk pranohen nga shpirti yt, hyr në turmën e tyre dhe bërtit: “Allahu është më i Madhi”, thuhet në këtë mesazh-kërcënim.

Ky mesazh është publikuar në aplikacionin “Telegram” në emrin “Agjencia e Lajmeve Nashir”, ose ndryshe “Agjencia për botime zyrtare të Shtetit Islam”, shkruan Express.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here