Ndonese marrin sherbim rreth 2400 banore, qendrat shendetesore Shiroke, Zogaj dhe Zues vijojne prej vitesh te jene ne gjendje tejet te amortizuar. 2 prej tyre nuk ofrojne as kushtet minimale, pa banjo dhe pa mjedise te pershtatshme per te marre sherbim te semuret. Mjekja Blerta Nikolli, thote se reshjet e rena ditet e fundit, kane demtuar edhe nje pjese te dokumentave ne qendren e Zogajve

Bluzat e bardha apelojne per nderhyrje, pasi te semuret qe duhet te marrin serume apo sherbime te tjera, nuk kane se ku te kryjene nevojat personale, sepse mungojne banjot

Ne daljet publike, numri nje i Bashkise Shkoder, liston nje sere investimesh qe jane kryer pergjate ketyre viteve, mes tyre edhe rikonstruksione ne qendra shendetesore dhe shkolla..Por nuk dihet nese Voltana Ademi i ka pare apo jo keto ambjente, ku 2400 banore nuk kane se ku tre marrin sherbimet shendetesore…

LEAVE A REPLY