Thursday, June 8, 2023
Home Aktualitet Rektori Koni: Faktori ndërkombëtar nxiti rrëzimin e komunizmit

Rektori Koni: Faktori ndërkombëtar nxiti rrëzimin e komunizmit

0
661

Rektori i Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni ka deklaruar se faktori ndërkombëtar ka luajtur një rol të rëndësishëm në tranzicionin shqiptar, qoftë tranzicioni politikë, qoftë ai ekonomik dhe shoqëruar.

Në aktivitetin e organizuar nga OSBE për rolin e faktorit ndërkombëtar në tranzicion, Koni tha se një vend të rëndësishëm ze edhe BE dhe NATO, në përfshirjen e Shqipërisë në proceset euroatlantike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here