Friday, October 19, 2018

Aksi Shkodër- Theth i izoluar nga bora, po punohet për hapjen e tij

198
0

 Punonjësit e Autoritetit Rrugor Shqiptar po vazhdojnë ndërhyrjen në terren për hapjen e aksit rrugor që lidh Shkodrën me Thethin. Për shkak të dëborës së konsiderueshme dhe terrenit te thyer malor, ndërhyrja paraqet vështirësi por është duke u punuar në të dy krahët e rrugës.

“Deri me tani janë hapur 10 km të rrugës dhe mbeten për t’u hapur edhe rreth 10 km të tjera për të cilat do të ndërhyhet gjatë gjithë ditës së sotme. Me këtë ritem pritet që diten e nesërme rruga te jetë plotësisht e hapur informon përmes një  njoftimi për shtyp zyra e ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë.

LEAVE A REPLY