Ambasadori Lu: Kryeprokurori i Përkohshëm të zgjidhet me shumicë të thjeshtë

0
649

Ambasadori amerikan Donald Lu ka reaguar në lidhje me çështjen e Prokurorit të Përgjithshëm. Ambasadori thotë që Kryeprokurori i Përkohshëm të zgjidhet me shumicë të thjeshtë.

Donald Lu: Kushtetuta dhe ligji për Prokurorinë janë të qarta. Ambasada e SHBA mbështet opinionin ligjor që OPDAL dhe EURALIUS i ikanë dhënë Parlamentit. Ne nxisim Parlamentin të zbatojë ligjin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here